Izkoristi brezplačno poštnino in naroči eno ali komplet iger po znižani ceni!

Image Alt

Trgovina

Darilni kupon Arheološka pustolovščina – Ptuj

29,90  z DDV

Če iščeš darilo v zadnjem hipu, izberi digitalni darilni kupon, ki ga prejmeš takoj po opravljenem plačilu na svoj e-naslov in natisneš kar doma. Mi pa bomo obdarovancu v nekaj dneh poslali igro kar na njegov naslov.

 

Zabavno in poučno darilo. Ob naročilu prejme obdarovanec igrificirano dogodivščino v preteklost z ugankami – družinsko igro po Ptuju, našem najstarejšem mestu. Preko nje na družinskem izletu ali sam skozi igro spozna zanimiv košček bogate slovenske preteklosti in kulturne dediščine. ARHEOLOV je nepozabno darilo, napete uganke in nabriti namigi pa zagotavljajo najbolj zabaven družinski izlet. Obdarovanec bo spoznaval skrivnosti arheoloških najdišč in delo arheologov v razburljivih izzivih, na več kot 30 straneh in skozi približno 20 ugank. V zaprti kuverti ob knjigi bo prejel tudi rešitve ugank. Primerno za družine z otroki med 5. in 15. letom. Starejši otroci lahko naloge in uganke rešujejo samostojno, mlajšim pa na pomoč priskočijo starši.

 

Pustolovščino pošljemo kot darilo na naslov obdarovanca. Ob pošiljki dodamo darilno kartico, zraven lahko pripišemo tvoje ime in ime obdarovanca ali besedilo po želji.

Šifra: 1006 Kategorija:

Dodatne informacije

Teža0,2 kg
Dimenzije15 × 21 cm
Tip

Elektronska darilna kartica in knjiga A5 – priročno za potepanja

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%