Izkoristi brezplačno poštnino in naroči eno ali komplet iger po znižani ceni!

Image Alt

Trgovina

Darilni paket ARHEOLOV polletna naročnina – Arheološka pustolovščina v dveh letnih časih

Original price was: 59,90 €.Current price is: 49,90 €. z DDV

Zabavno in poučno darilo, ki traja skozi dva letna časa. Ob naročilu prejme obdarovanec družinsko igro po Ptuju, našem najstarejšem mestu. Obdarovanec prejme ob izdaji novega Arheolova po pošti novo pustolovščino, družinsko igro, igrificirano dogodivščino v preteklost z ugankami. Preko nje na družinskem izletu ali sam skozi igro spozna nov zanimiv košček bogate slovenske preteklosti in kulturne dediščine. ARHEOLOV je nepozabno darilo, napete uganke in nabriti namigi pa zagotavljajo najbolj zabavne družinske izlete. Obdarovanec bo spoznaval skrivnosti dveh arheoloških najdišč in delo arheologov v razburljivih izzivih, vsakič na več kot 30 straneh in skozi približno 20 ugank. V zaprtih kuvertah ob knjigah bo prejel tudi rešitve ugank. Primerno za družine z otroki med 5. in 15. letom. Starejši otroci lahko naloge in uganke rešujejo samostojno, mlajšim pa na pomoč priskočijo starši.
Pustolovščino pošljemo kot darilo na naslov obdarovanca. Ob prvi pošiljki dodamo darilno kartico, zraven lahko pripišemo tvoje ime in ime obdarovanca ali besedilo po želji.

Šifra: 1003 Kategorija:

Opis

Verziji: PDF kartico prejmeš po e-mailu ali tiskano darilno kartico s pripisanim sporočilom po tvoji želji prejme obdarovanec fizično po pošti skupaj s prvim ARHEOLOV-om.

Dodatne informacije

Teža0,2 kg
Dimenzije

darilna kartica: 20 x 10 cm, 300 gr papir; knjiga: 15 x 21 cm

Tip

darilna kartica in knjiga A5 – priročno za potovanja

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%