Izkoristi brezplačno poštnino in naroči eno ali komplet iger po znižani ceni!

Image Alt

Trgovina

Piranon. Pustolovščina po sledeh gospodarjev soli

29,90  z DDV

Družinska igra po Piranu, našem najlepšem obmorskem mestu. Podaj se na igrificirano pustolovščino v preteklost z ugankami in nalogami, preko katere lahko kadarkoli, v vsakem letnem času, na družinskem izletu ali sam skozi igro spoznaš bogato kulturno dediščino in preteklost mesta, ki je zraslo na soli. Napete naloge in uganke ter nabriti namigi zagotavljajo najbolj zabaven družinski izlet. Spoznaj skrivnosti gospodarjev soli v razburljivem izzivu na 40 straneh in skozi več kot 20 ugank. Ob knjižici Piranon. Pustolovščina po sledeh gospodarjev soli prejmeš v zaprti kuverti tudi rešitve.

 

Igra časovno ni omejena, navadno pa traja okoli ure in pol do treh ur. Če boš v mestu več časa, lahko točke zbiraš tudi počasneje, majhni turisti pa se lahko z igro zabavajo tudi več dni. Primerno za družine z otroki med 5. in 15. letom. Starejši otroci lahko naloge in uganke rešujejo samostojno, mlajšim pa na pomoč priskočite starši. Dolgočasenja med sprehodi po mestu zagotovo ne bo!

 

Seveda pa lahko dogodivščino tudi podariš! Pustolovščino pošljemo kot darilo tudi na naslov obdarovanca in zraven pripišemo sporočilo po tvoji želji.

Kategoriji: ,

Dodatne informacije

Teža0,2 kg
Dimenzije15 × 21 cm
Tip

knjiga A5 – priročno za potepanja

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%